top of page

Legal

AVÍS LEGAL

 1. El titular d’aquest lloc web és MARIA MERCÈ PALLAROLS HORTAL, amb N.I.F. 77921507Z, amb domicili a Balmes, 8 - Sant Hilari Sacalm (17403 GIRONA).

 2. L’accés al lloc de MARIA MERCE PALLAROLS HORTAL és gratuït. Tot el contingut és propietat intel·lectual de MARIA MERCÈ PALLAROLS HORTAL. Qualsevol ús que se’n faci contrari a les normes en matèria de propietat intel·lectual serà perseguit segons la legislació vigent.

POLÍTICA DE PRIVADESA

ÚS I TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Li informem que les dades de caràcter personal que puguin proporcionar-se, a través d’aquest lloc web, així com els que pugui facilitar en el futur en el marc de la seva relació jurídica amb aquesta entitat, seran incorporats a la nostra base de dades.

S’informa sobre els següents extrems relatius a la protecció de dades:

 • Responsable del tractament: som responsables de les dades recollides en el formulari corresponent.

 • Necessitat del tractament: la comunicació de les seves dades a través del formulari corresponent és obligatòria perquè puguem posar-nos-hi en contacte.

 • Finalitats del tractament i legitimació del tractament:· Gestionar, administrar, prestar-li els serveis o facilitar-li els productes que sol·liciti i, en el seu cas, per al compliment i execució dels contractes que puguin celebrar, conèixer millor els seus gustos, adequar els serveis a les seves preferències.
  · Enviar-li, per correu postal, correu electrònic i altres mitjans de comunicació electrònica equivalents, comunicacions comercials i publicitàries sobre els nostres productes i/o serveis.

 • Destinataris: contractem una entitat que presta serveis com els de manteniment i allotjament, a través de contractes d’encàrrec del tractament per donar suport a les finalitats de tractament indicats.

 • Termini de conservació de dades: conservarem les seves dades mentre se’n mantingui el tractament i no en sol·liciti la supressió.

 • Drets: podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, oposició, portabilitat i dret a no ser objecte d’una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, mitjançant comunicació escrita al domicili indicat en l’avís legal i a revocar-ne el consentiment sense efectes retroactius o oposar-se a la recepció de comunicacions comercials publicitàries per correu electrònic i altres mitjans de comunicació electrònica equivalents, enviant i a presentar una reclamació a l’Autoritat de control, a Espanya, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

 • Modificació de la política de privadesa: ens reservem el dret a modificar-ne la Política de Privadesa, segons el nostre propi criteri, o motivat per un canvi doctrinal de l’Autoritat competent en Protecció de Dades, legislatiu o jurisprudencial. L’ús del web després d’aquests canvis n’implicarà l’acceptació.

 • Legislació aplicable: qualsevol controvèrsia que derivi de l’ús d’aquest web serà regida, interpretada i sotmesa segons les lleis d’Espanya.

DECLARACIÓ D’ACCESSIBILITAT

POLÍTICA D’ACCESSIBILITAT

L'empresa MARIA MERCE PALLAROLS HORTAL s'ha compromès a fer accessible el vostre lloc web de conformitat amb el Reial Decret 1112/2018, de 7 de setembre, sobre accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils del sector públic, o desenvolupaments finançats des d'Europa.

 

Aquesta declaració d'accessibilitat s'aplica al lloc web http://capsulesdecatala.net/, excloent-ne els continguts incrustats provinents d'altres dominis.

 

SITUACIÓ DE COMPLIMENT

Aquest lloc web és Parcialment Conforme amb el RD 1112/2018 a causa de la manca de conformitat dels aspectes que s'indiquen a continuació.

 

CONTINGUT NO ACCESSIBLE

El contingut que es recull a continuació no és accessible pels motius següents:

 

Falta de conformitat:

 • Algunes de les pàgines no tenen definit el títol correctament - Requisit número 9.2.4.2 Titulat de pàgines d'UNE-EN 301549:2022

 • Poden existir algunes imatges l'alternativa de les quals no estigui implementada o no sigui correcta - – Requisit 9.1.1.1 Contingut no textual UNE-EN 301549:2022

 • Poden existir encapçalaments que no siguin clars o breus, o que no haurien de ser encapçalaments – Requisit número 9.2.4.6 Encapçalats i etiquetes d'UNE-EN 301549:2022

 • Pot haver-hi camps de formulari on la vostra etiqueta no sigui correcta o no existeixi – Requisit número 9.2.5.3 Inclusió de l'etiqueta al nom d'UNE-EN 301549:2022 i requisit 9.3.3.2

 • Podrien haver-hi errors puntuals d'edició en alguna pàgina web.

Càrrega desproporcionada: no resulta aplicable.

 

El contingut no entra dins de l’àmbit de la legislació aplicable.

 • Podrien existir fitxers ofimàtics en PDF o altres formats publicats abans del 20 de setembre de 2018 que no compleixin íntegrament tots els requisits d'accessibilitat.

 • Hi pot haver continguts de tercers que no estiguin desenvolupats en aquesta Unitat, ni sota el seu control, com a arxius ofimàtics de diferents organismes que s'hagin de publicar en aquest lloc.

 

OBSERVACIONS I DADES DE CONTACTE

Podeu fer comunicacions sobre requisits d'accessibilitat [article 10.2.a) del RD 1112/2018] com, per exemple:

 • Informar sobre qualsevol possible incompliment per part d'aquest lloc web.

 • Transmetre altres dificultats d'accés al contingut.

 • Formular qualsevol altra consulta o suggeriment de millora relativa a l'accessibilitat del lloc web trucant al telèfon +34 695 178 543.

Pot presentar:

 • Una queixa relativa al compliment dels requisits de l’RD 1112/2018

 • Una sol·licitud d’informació accessible relativa a:

o Continguts que estan exclosos de l’àmbit d’aplicació del RD 1112/2018 segons el que estableix l’article 3, apartat 4.
o Continguts que estan exempts del compliment dels requisits d'accessibilitat per imposar una càrrega desproporcionada.

 

A la sol·licitud d'informació accessible, cal concretar, amb tota claredat, els fets, les raons i la petició que permetin constatar que es tracta d'una sol·licitud raonable i legítima.

POLÍTICA DE COOKIES

Objecte

L'objecte de la present política és informar de l'ús de galetes en aquest lloc web d'acord amb allò establert a la legislació dels serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

 

Què són les galetes i per a què s’utilitzen?

Les galetes són fitxers o arxius de text que un servidor web genera i emmagatzema a l'ordinador/telèfon intel·ligent/tauleta (d'ara endavant equip) d'un Usuari en accedir a determinades pàgines web, per emmagatzemar i recuperar informació sobre la navegació que realitza l'usuari des del dit equip. També poden consistir en un codi que permet identificar l'usuari inequívocament durant la navegació. Per això les galetes poden emmagatzemar informació sobre l'equip d'un Usuari o sobre les seves sessions de navegació dels llocs web que heu visitat, tal com pàgina que visita, el temps de connexió a Internet, i altres dades segons el tipus de galeta.

 

En definitiva, l'ús de galetes a la navegació a través del lloc web permet obtenir informació relativa a la navegació dels usuaris; millorar l’experiència de l’usuari en la navegació; recollir les estadístiques d’ús del lloc web per l’Usuari i altres informacions com el navegador emprat per l’Usuari, el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, el rastreig dels moviments que fa l’Usuari per un lloc web, el temps que roman al lloc web o en una pàgina concreta, omplir o buidar la cistella de la compra, i altres informacions; geolocalitzar l'Usuari mitjançant la geolocalització del dispositiu connectat (informació sobre la regió i, potencialment, dades de la localitat a alguns països); mesurar l'efectivitat de les campanyes de correu electrònic i millorar les característiques del servei per a segments específics dels usuaris i especialment dels subscriptors de la recepció de comunicacions electròniques comercials publicitàries i butlletins; conèixer si els receptors de comunicacions electròniques comercials publicitàries i butlletins han procedit a l'obertura de les comunicacions esmentades i l'ús dels enllaços continguts en aquests per a cadascun dels destinataris, tal com la pulsació dels enllaços continguts als correus, i poder elaborar amb la informació recollida informes de seguiment de les campanyes.

 

Aquest lloc web utilitza galetes, tant pròpies com de tercers. Més endavant l'Usuari pot trobar informació concreta sobre aquestes.

 

Com s’autoritza l’ús de les galetes al nostre lloc web?


En relació amb l'ús de galetes en aquest lloc web, l'Usuari ha de saber que ens autoritza i consent l'ús de galetes de la manera següent:

• Accepteu l'ús de les galetes utilitzades en aquest lloc web per a les finalitats indicades en aquesta política seleccionant l'opció desitjada i prement sobre el botó “Acceptar selecció” o per acceptar totes les galetes fent clic sobre el botó “Acceptar-ho tot” que es publiquen a la primera capa d'informació.
En tot cas, malgrat l'acceptació inicial d'ús de les galetes a la navegació a través del nostre lloc web, en qualsevol moment l'Usuari pot revocar el seu consentiment, deshabilitant-ne i rebutjant-ne la utilització, segons s'explica a l'apartat corresponent d'aquesta política , o fent clic sobre el botó Galetes al peu de cada pàgina.

 

En tot cas, l'Usuari té el control sobre les galetes, ja que estan emmagatzemades al navegador dels equips que utilitzen. Per tant, en qualsevol moment l'usuari podrà llegir-les, filtrar-les, rebutjar-les i eliminar-les.

 

Quines són les galetes de tercers utilitzades i la finalitat d’ús al lloc web?

 

Solució de TercersTipu/PropòsitProveidorPolítica de Privacidad i opcions

Google AnalyticsUbicación: Google Maps proporciona un servei de mapes. Registra l'origen de l'usuari i les paraules clau utilitzades. Genera un prefix únic amb finalitats analítiques. Analíticas: Google proporciona dades anònimes sobre les visites a la pàgina web. Vídeos: Youtube permet pujar i veure vídeos. Utilitza cookies per mesurar les visualitzacions o registrar esdeveniments. Interacción Social: Google permet que la informació del WEB es comparteixi a la seva xarxa social Google +Google Inc.Privacidad

Rebutjar

Add to anyInteracción social: Permet que el web es comparteixi a xarxes socials. AddToAnyPrivadesa

No rastrejar

Rebutar publi. 3º

Adobe OmnitureAnalíticas: Omniture proporciona dades anònimes sobre les visites al nostre web i ens permet fer proves i avaluar la millor manera de presentar el web als nostres usuaris. Adobe Systems Incorporated Privadesa

Galetes

Rebutjar

YouTubeWeb VideoGoogle Inc.Privadesa

FacebookFacebook Like, Comments, FeedFacebook Inc.Privadesa

Complements

TwitterFollow UsFacebook Inc.Privadesa

Complements

Com es poden rebutjar, desactivar i eliminar les galetes utilitzades al nostre lloc web?

L'Usuari té l'opció d'impedir o rebutjar l'ús de galetes, desactivar-les i eliminar-les en qualsevol moment respecte de la vostra navegació per aquest lloc web.

 

La majoria de navegadors web permeten gestionar, en qualsevol moment, les preferències de l'usuari sobre l'ús de les galetes. L'Usuari pot ajustar el vostre navegador perquè rebutgi galetes o elimini determinades galetes segons el seu criteri.

 

Per a la configuració de les nostres galetes (permetre, bloquejar o eliminar les galetes) i les de tercers l'usuari pot fer-ho mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat al vostre ordinador.

 

Firefox https://support.mozilla.org/es/kb/Deshabilitar%20c...

 

Chrome http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=...

 

Internet Explorer https://support.microsoft.com/es-es/help/1744...

 

Safari https://support.apple.com/es-es/guide/safari/sfri11471/mac

 

Opera http://help.opera.com/Windows/11.50/es-ES/cookies....

 

L'Usuari pot revocar el seu consentiment per a l'ús de galetes al navegador a través de les indicacions anteriors (navegadors normalment més utilitzats).

 

Per deshabilitar galetes i dispositius d'emmagatzematge i recuperació de dades individualment podeu instal·lar al navegador l'extensió “Ghostery”.

 

L'Usuari ha de tenir en compte que algunes característiques dels continguts d'aquest lloc web només estan disponibles si es permet la instal·lació de galetes al vostre navegador. Si decidiu no acceptar o bloquejar determinades galetes (en funció de la seva finalitat), pot ser que això afecti, totalment o parcialment, el funcionament normal de la pàgina web o que impedeixi l'accés a alguns serveis d'aquesta.

 

Actualitzacions i canvis en la Política de galetes.


El responsable pot modificar aquesta Política de Galetes en funció de canvis en l'ús de Galetes al seu lloc web, de noves exigències legislatives, reglamentàries, o amb la finalitat d'adaptar aquesta política a les instruccions dictades per les autoritats de control, en concret, Agència Espanyola de Protecció de Dades.

 

És possible per tant que es produeixin canvis significatius en aquesta Política de Galetes els quals seran publicats a la mateixa. Però serà responsabilitat de l'Usuari accedir a aquesta Política de forma periòdica per conèixer qualsevol canvi, sense perjudici de la possibilitat de comunicar als usuaris del lloc web aquests canvis mitjançant un avís informatiu al nostre lloc web i/o a través d'altres mitjans.

bottom of page