top of page
 • Quin preu tenen les càpsules?
  Cada càpsula té un preu diferent, que varia bàsicament en funció de la quantitat de feina que comporta per a les professores. La durada també hi té a veure.
 • Què hi ha a dins de cada càpsula?
  La resposta a aquesta pregunta també depèn de la càpsula que escullis. Les càpsules que més càrrega comporten són les d'expressió escrita i expressió oral, en les quals haureu d'entregar les tasques periòdicament durant les quatre setmanes de durada. La resta de càpsules són més lleugeres: teoria esquemàtica i molt resuma seguida d'exercicis autocorrectius. A la pàgina "Cursos", a dins de cada càpsula trobareu una descripció detallada.
 • Quin nivell de català necessito per comprar una càpsula?
  S’ha de tenir molt bon nivell de català, tant oral com escrit. Les càpsules són adients per als candidats de l’examen oficial que estudien per lliure i s’adonen que tenen unes mancances concretes. Algunes càpsules, com ara la d’ortografia, també són adequades per a estudiants de nivell C1.
 • Com puc pagar?
  Si compreu una càpsula a través del web, tindreu l'opció de pagar amb targeta de crèdit, Google Pay i Apple Pay. També podreu pagar enviant-nos un Bizum al número 695 178 543. Si ens compreu una càpsula per correu electrònic, per telèfon o per WhatsApp, el mitjà de pagament més pràctic serà Bizum.
 • Quan comença i quan acaba cada càpsula?
  La durada de cada càpsula dependrà del seu contingut. La més curta és de 10 dies i la més llarga, de 30. La data d’inici és l’endemà d’haver adquirit la càpsula, que és quan et donarem l’accés a la plataforma d’aprenentatge en línia. A partir de llavors, has de calcular el temps que tens per realitzar el curs, ja que la baixa es realitza automàticament un cop transcorreguts els dies (pst, un secret: hi ha temps de sobres!).
 • Les càpsules inclouen classes en directe?
  No, no hi ha classes en directe. Podeu anar avançant temes al vostre ritme. Les càpsules inclouen les explicacions, i els exercicis són autocorrectius. Per tant, sempre sabreu com ho esteu fent. Durant la durada del curs, pots contactar amb les professores per fer preguntes i aclarir dubtes.
 • Una professora respondrà les meves preguntes i dubtes?
  Sí! Per correu electrònic i WhatsApp (mentre la càpsula encara estigui activa). Estaràs acompanyat/da en tot moment.
 • Hi ha un examen final?
  No, no hi ha un examen final.
 • Quan acabi el termini de la càpsula, encara podré veure’n el contingut?
  No. Transcorreguts els dies, se’t donarà de baixa automàticament i ja no podràs accedir a la plataforma ni al curs. Per tant, assegura’t de comprar la càpsula quan estiguis motivat i tinguis el temps per dedicar-hi. Repetim: la durada de cada càpsula supera amb escreix el contingut, no pateixis!
 • Ja tinc un nivell C2. Em puc beneficiar d'alguna càpsula?
  Sí! Aquestes càpsules són totalment diferents a la majoria de cursos del nivell C2. Potser tens el certificat, però encara se t’escapa algun barbarisme, o les preposicions et suposen tot un repte. O potser vas fer l’examen abans de les modificacions del 2015 i vols posar-te al dia amb els pronoms febles i relatius, per exemple.
 • Fareu alguna càpsula del nivell C1?
  No ho descartem, però ara per ara ens centrarem en el nivell C2. Tot i així, algunes càpsules, com ara la d’ortografia, també són adequades per a estudiants del nivell C1.
bottom of page